Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM JUBILERSTWO Jak to jest zrobione? Pudełkowy ażurowy wisiorek

Pudełkowy ażurowy wisiorek

Pudełkowy ażurowy wisiorek

angus
Super Moderator
611
01-23-2012, 09:52 AM
Nie wiem, czy prawidłowo to nazywam ale praca wydała mi się ciekawa. Może ktoś będzie miał ochotę taki zrobić. Jest to tutorial niejakiej Ginger Meek Allen.
[Obrazek: wwwdd.jpg]
http://www.gingermeekallen.com/?p=428
angus
01-23-2012, 09:52 AM #1

Nie wiem, czy prawidłowo to nazywam ale praca wydała mi się ciekawa. Może ktoś będzie miał ochotę taki zrobić. Jest to tutorial niejakiej Ginger Meek Allen.
[Obrazek: wwwdd.jpg]
http://www.gingermeekallen.com/?p=428

szrapnel
Platynowy
301
03-06-2012, 01:32 PM
(01-23-2012, 09:52 AM)angus Nie wiem, czy prawidłowo to nazywam ale praca wydała mi się ciekawa. Może ktoś będzie miał ochotę taki zrobić. Jest to tutorial niejakiej Ginger Meek Allen.
po polsku nazywa się to sekretnik w angielskim występuje pod nazwa "locket", do kompletu brakuje "pierścienia trucicielki" [Obrazek: adgnlk.jpg] foto z średniowiecznej kampanii "pilnuj drinka"

nie wiem czemu załączony link wyświetla błędny adres tj. wstawia w rozszerzeniu .jpg ciąg .jp%E2%80%8Bg - poproszę admina o poprawkę i wyjaśnienie co robię źle ? Uśmiech

Ta stronka była jakaś dziwna, wrzuciłem na tinypic.
Kageki.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2012, 05:01 PM przez Michal.
szrapnel
03-06-2012, 01:32 PM #2

(01-23-2012, 09:52 AM)angus Nie wiem, czy prawidłowo to nazywam ale praca wydała mi się ciekawa. Może ktoś będzie miał ochotę taki zrobić. Jest to tutorial niejakiej Ginger Meek Allen.
po polsku nazywa się to sekretnik w angielskim występuje pod nazwa "locket", do kompletu brakuje "pierścienia trucicielki" [Obrazek: adgnlk.jpg] foto z średniowiecznej kampanii "pilnuj drinka"

nie wiem czemu załączony link wyświetla błędny adres tj. wstawia w rozszerzeniu .jpg ciąg .jp%E2%80%8Bg - poproszę admina o poprawkę i wyjaśnienie co robię źle ? Uśmiech

Ta stronka była jakaś dziwna, wrzuciłem na tinypic.
Kageki.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości