Witajcie :)
Witajcie :)

Witajcie,
jestem nowa na forum i chciałabym się przedstawić.
Od niedawna zajmuję się biżuterią artystyczną (chodzi tu o biżuterię robioną w całości własnoręcznie, a nie z półfabrykatów).
Moimi ulubionymi materiałami są srebro i minerały.
Dzięki Waszemu forum zaczynam odkrywać coraz więcej możliwości jakie daje - np bardzo spodobał mi się filigran i zamierzam popróbować tej techniki w najbliższym czasie 
Zapraszam do obejrzenia moich prac. Co o nich myślicie?
Pozdrawiam 
Witam, miło Cię poznać. Bardzo pomysłowo oprawione labradoryty. Podobają mi się Twoje prace choć technicznie oceniam je na czwóreczkę. Pozdrawiam.
(04-13-2012, 09:19 AM)Pozytywka Czwórka to też dobra ocena!
A czy mógłbyś trochę więcej napisać o tej technicznej ocenie? Co konkretnie masz na myśli? Czy chodzi o brak precyzji w tych pracach? Jeśli tak, to jest właśnie to, co chciałabym poprawić
Pozdrawiam.

(04-13-2012, 09:19 AM)Pozytywka Czwórka to też dobra ocena!
A czy mógłbyś trochę więcej napisać o tej technicznej ocenie? Co konkretnie masz na myśli? Czy chodzi o brak precyzji w tych pracach? Jeśli tak, to jest właśnie to, co chciałabym poprawić
Pozdrawiam.

(04-13-2012, 12:55 PM)Pozytywka Hehe, krawatka faktycznie zmasakrowana, ale to był mój pierwszy wisior, no i pierwsza krawatka, więc dlatego wszystko takie powykrzywiane

(04-13-2012, 12:55 PM)Pozytywka Hehe, krawatka faktycznie zmasakrowana, ale to był mój pierwszy wisior, no i pierwsza krawatka, więc dlatego wszystko takie powykrzywiane

Odwiedziłem Twoją stronę i bardzo podoba mi się biżuteria tworzona przez Ciebie. Sam nie dawno zainteresowałem się wykonywaniem biżuterii i wiem jak trudno zrobić coś pierwszy raz tak aby było idealne. 
Nie mogłem też ominąć działu fotograficznego. Ciekawe prace.
fajne te rzeczy ,ja osobiscie nie lubię takich idealnych dopracowanych ,ulizanych jak z szablonu więc mi się podobają twoje rzeczy , zwracaj tylko uwagę na to żeby było mocno oprawione i nie ruszało się a co gorsza nie wyleciało, po malutku dojdziesz do wprawy, ja się dalej uczę i staram się coraz lepsze rzeczy robic ,to najważniejsze. Nie wiem co chcesz w rezultacie osiągnąć i jak daleko jesteś od swojego wymarzonego ideału , sama to oceń. Wisiorki są ładne i dadzą się sprzedać nawet w takiej formie niedopracowanej.