Art Clay- rozmaitości
Art Clay- rozmaitości
Więc uważam, że wisiorek i bransoleta są po prostu zjawiskowe
Gdybym miała możliwość to kupiłabym oba i ciągle się nimi zachwycała
Naprawdę zazdroszczę przyszłym właścicielkom. Wyzachwycałam się już na fb, ale nie zaszkodzi jeszcze tu
Więc uważam, że wisiorek i bransoleta są po prostu zjawiskowe
Naprawdę zazdroszczę przyszłym właścicielkom.
Justa, to jest brąz Walda, tak? Jakie są wytyczne do jego wypału? Piec jest konieczny?
(06-14-2012, 10:27 AM)sopelka Wyzachwycałam się już na fb, ale nie zaszkodzi jeszcze tuWięc uważam, że wisiorek i bransoleta są po prostu zjawiskowe
Justa, to jest brąz Walda, tak? Jakie są wytyczne do jego wypału? Piec jest konieczny?
bo chcę kupić inny. Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa!!!
(06-14-2012, 10:27 AM)sopelka Wyzachwycałam się już na fb, ale nie zaszkodzi jeszcze tuWięc uważam, że wisiorek i bransoleta są po prostu zjawiskowe
bo chcę kupić inny. Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa!!!
(06-14-2012, 04:08 PM)Ewa Zgadzam się z tym, że piękne są wszystkie. Ale wisiorek jest najpiękniejszy!
Jak zachowuje się brąz z czasem? Ciemnieje, czy zostaje ten piękny złoty kolor?
(06-14-2012, 04:08 PM)Ewa Zgadzam się z tym, że piękne są wszystkie. Ale wisiorek jest najpiękniejszy!
Jak zachowuje się brąz z czasem? Ciemnieje, czy zostaje ten piękny złoty kolor?
(06-25-2012, 04:59 AM)novator(06-24-2012, 09:46 PM)justa7811 a dziś taka bransoleta na Dzień TatyBardzo fajna. Te skuwki na pasek to gotowce, czy robiłaś sama ?
niestety gotowce.