Nieczar - wystawa w Legnicy
Nieczar - wystawa w Legnicy

Pragnę serdecznie wszystkich zaprosić do obejrzenia wystawy prac mojego autorstwa. Tym razem w Legnicy w ramach Legnickiej Jesieni Miedzianej. Wystawę można oglądać od 06.11 do 24.11.2012.
Tym razem zaprezentuję prace rzeźbiarsko-płatnerskie wykonane prawie wyłącznie z miedzi...w tym nigdzie wcześniej nie prezentowany portret Anny Marii Jopek ,powstały przy współpracy z artystką.
Będzie też trochę klasycznej golizny
Legnica ,Galeria Niello
...wernisaż 09.11.2012 godz. 16.30
ZAPRASZAM 
, choc to miedzynarodowe narzedzie do wypromowania czegokolwiek ma swoje zalety, mialem nadzieje ze chociaz tam cos zobacze.
Swietnie.
A wiesz dlaczego nie cierpie stron zrobionych we flaszu ? Bo zanim sie zaladuja z reguly je wylaczam. Tu zrobilem wyjatek, poszedlem zapalic i zaladowalo sie , tylko jakby nic nie widac, i owszem sa podstrony w dolnej czesci, podswietlaja sie ladnie, i dalej widze ciemnosc. I nie jest to wina systemu, adobe jest zaktualizowane, a szybkosc polaczenia z kabla jest raczej zawrotna ( w porownaniu ze standardami TP SA ). Zadzialala tylko prezentacja na wstepie, proces powstawania maski.
Nie wpadne do Legnicy, nie mam za bardzo jak, z dzika checia bym sobie popatrzyl na Twoje blaszki, na klasyczna golizne tez, a tu bracie - figa.
Trzymaj sie i udanej wystawy zycze.
Ps. Nie biez tego do siebie, po prostu pluje na flasz kiedy tylko moge bo to jest sp.... technologia, choc dobrze zrobiona ma efekty. A fejsbuka potraktowales tak jak ja nasza klase
, choc to miedzynarodowe narzedzie do wypromowania czegokolwiek ma swoje zalety, mialem nadzieje ze chociaz tam cos zobacze.
...zresztą nie tylko u mnie ,bo wielu pisze do mnie z powodu samego morfingu na starcie strony

...ja nie wiem co niektórzy mają ze sprzętem ...u mnie Flesh chodzi jak "flesh"
...zresztą nie tylko u mnie ,bo wielu pisze do mnie z powodu samego morfingu na starcie strony
co do wystawy to wrzuciłem zajawkę do CJG :
http://cojestgrane.pl/wydarzenie/96632/
...niektóre informacje podane z ramienia Galerii Sztuki w Legnicy zostały nieco przesadzone...zwłaszcza z tym złotem
raz jeszcze wszystkich zapraszam