O biżuteri ogólnie
O biżuteri ogólnie
tak jak np. Kapiści, ogłosić postulaty artystyczne i w myśli Arts & Crafts, sprzeciwiać się temu swoją pracą, co wielu z nas robi.Może powinniśmy społecznością forum zawiązać komitet
tak jak np. Kapiści, ogłosić postulaty artystyczne i w myśli Arts & Crafts, sprzeciwiać się temu swoją pracą, co wielu z nas robi.
Ale do sedna.
Czyli będzie to dziwne, bo niespotykane, ale modę kreujemy sami, także, można tak przywrócić do łask, szpilki, guziki i inne dodatki męskie.
Bardzo dobry pomysł
Jestem na TAK 
Kiedyś czytałem, że spinka powinna odzwierciedlać zainteresowania, tak by rozmówca łatwiej mógł nawiązać z nami kontakt
Hahahaha
Mnie się generalnie podoba oryginalna biżuteria, a zwłaszcza u panów. Taka interesująca spinka do krawata na pewno nie spotkałaby się u mnie z krytyką, bo świadczy o charakterze i własnym stylu "nosiciela".
Ja zareagowałabym entuzjastycznie!
Hahahaha
Mnie się generalnie podoba oryginalna biżuteria, a zwłaszcza u panów. Taka interesująca spinka do krawata na pewno nie spotkałaby się u mnie z krytyką, bo świadczy o charakterze i własnym stylu "nosiciela".
Spinki do mankietów wracają do łask właśnie w takich oryginalnych formach, to może i spinki do krawatów powrócą? 
(02-09-2013, 08:02 PM)sopelka Ja zareagowałabym entuzjastycznie!Spinki powracają - to fakt. Sam mam coraz więcej zamówień na nie. W zasadzie już do każdego kompletu biżuterii damskiej trzeba doprojektować pasującą spinkę do mankietu. Spinki do krawata ciągle są jednak de mode.Hahahaha
Spinki do mankietów wracają do łask właśnie w takich oryginalnych formach, to może i spinki do krawatów powrócą?
(02-09-2013, 08:02 PM)sopelka Ja zareagowałabym entuzjastycznie!Spinki powracają - to fakt. Sam mam coraz więcej zamówień na nie. W zasadzie już do każdego kompletu biżuterii damskiej trzeba doprojektować pasującą spinkę do mankietu. Spinki do krawata ciągle są jednak de mode.Hahahaha