Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PROJEKTOWANIE I WZORY Biżuteria ze straganów

Biżuteria ze straganów

Biżuteria ze straganów

Strony (2): 1 2 Dalej
Ewa
Unregistered

08-04-2009, 04:41 PM
Właśnie wróciłam z Ustki. Morze oczywiście cudowne, pogoda w miarę i cała jestem szczęśliwa.
Nad morzem oczywiście straganów w bród. Niekiedy biżuteria jest fajna, oczywiście stada plastik - fantastik, ale kilka ciekawych też wypatrzyłam.

[Obrazek: wisiorki1.jpg]

[Obrazek: wisiorki2.jpg]

Te muszelki poniżej najbardziej mi się podobały. Oczywiście kupiłam tą okrągłą, ale niestety wytrzymała 2 dni...
No ale impreza była do bladego świtu, i kąpiel w Bałtyku też była super. Tylko muszelka wróciła do morza...

[Obrazek: wisiorki4.jpg]

[Obrazek: wisiorki5.jpg]

[Obrazek: wisiorki6.jpg]

Bursztyny były super, ale cena też była odpowiednia, więc darowałam sobie Uśmiech
Piękne są takie grube korale.

[Obrazek: wisiorki7.jpg]
Ewa
08-04-2009, 04:41 PM #1

Właśnie wróciłam z Ustki. Morze oczywiście cudowne, pogoda w miarę i cała jestem szczęśliwa.
Nad morzem oczywiście straganów w bród. Niekiedy biżuteria jest fajna, oczywiście stada plastik - fantastik, ale kilka ciekawych też wypatrzyłam.

[Obrazek: wisiorki1.jpg]

[Obrazek: wisiorki2.jpg]

Te muszelki poniżej najbardziej mi się podobały. Oczywiście kupiłam tą okrągłą, ale niestety wytrzymała 2 dni...
No ale impreza była do bladego świtu, i kąpiel w Bałtyku też była super. Tylko muszelka wróciła do morza...

[Obrazek: wisiorki4.jpg]

[Obrazek: wisiorki5.jpg]

[Obrazek: wisiorki6.jpg]

Bursztyny były super, ale cena też była odpowiednia, więc darowałam sobie Uśmiech
Piękne są takie grube korale.

[Obrazek: wisiorki7.jpg]

Fenka
Srebrny
39
08-04-2009, 08:15 PM
Stragany wszędzie wyglądają tak samo Ząbki
Co prawda na wakacjach byłam prawie miesiąc temu, ale przejrzałam zdjęcia i nawet znalazłam jakiś stragan na fotce. W sumie to tam była koleżanka w czasie zakupów, ale jakoś wykadrowałam. Te kilka milionów pikseli się jednak przydaje.

Też polskie morze, dokładnie Międzyzdroje.

[Obrazek: naszyjnikia.jpg]

[Obrazek: naszyjnikib.jpg]
Fenka
08-04-2009, 08:15 PM #2

Stragany wszędzie wyglądają tak samo Ząbki
Co prawda na wakacjach byłam prawie miesiąc temu, ale przejrzałam zdjęcia i nawet znalazłam jakiś stragan na fotce. W sumie to tam była koleżanka w czasie zakupów, ale jakoś wykadrowałam. Te kilka milionów pikseli się jednak przydaje.

Też polskie morze, dokładnie Międzyzdroje.

[Obrazek: naszyjnikia.jpg]

[Obrazek: naszyjnikib.jpg]

emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
08-05-2009, 09:27 PM
Czasem może i znajdzie się ładna biżuteria na straganach, ale ja zawsze starałem się omijać je szerokim łukiem. Ten atak plastikowych kolorów jest dla mnie zabójczy Uśmiech
emmix
08-05-2009, 09:27 PM #3

Czasem może i znajdzie się ładna biżuteria na straganach, ale ja zawsze starałem się omijać je szerokim łukiem. Ten atak plastikowych kolorów jest dla mnie zabójczy Uśmiech

Ewa
Unregistered

08-06-2009, 05:45 AM
E tam...
Mnie mocno zawsze ciągnie do kolorów. Tylko czasem rzeczywiście ciężko coś wybrać fajnego.
Ewa
08-06-2009, 05:45 AM #4

E tam...
Mnie mocno zawsze ciągnie do kolorów. Tylko czasem rzeczywiście ciężko coś wybrać fajnego.

Vivian
Platynowy
253
08-31-2009, 09:42 AM
Czasem bajecznie kolorowe, czasem piękne, a często kiczowate. Biżuteria ze straganów ma swój czar, i mało która kobieta przejdzie obojętnie. Już samo przebieranie i wybieranie daje niezapomniane wrażenia. No, a portfel chudnie Uśmiech
Przelotem byłam nad polskim morzem i oczywiście ciągle jestem pod urokiem bursztynu. Nie muszę dodawać, że mam właśnie taki sznur bursztynów na szyi Puść oczko

[Obrazek: bis1.jpg]

[Obrazek: bis2.jpg]

[Obrazek: bis3.jpg]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2010, 09:42 AM przez Vivian.
Vivian
08-31-2009, 09:42 AM #5

Czasem bajecznie kolorowe, czasem piękne, a często kiczowate. Biżuteria ze straganów ma swój czar, i mało która kobieta przejdzie obojętnie. Już samo przebieranie i wybieranie daje niezapomniane wrażenia. No, a portfel chudnie Uśmiech
Przelotem byłam nad polskim morzem i oczywiście ciągle jestem pod urokiem bursztynu. Nie muszę dodawać, że mam właśnie taki sznur bursztynów na szyi Puść oczko

[Obrazek: bis1.jpg]

[Obrazek: bis2.jpg]

[Obrazek: bis3.jpg]

admin
Administrator
621
09-06-2009, 05:37 PM
Taki piękny wątek Uśmiech
Muszę przyznać, że czasem stragany robią wrażenie. Choć dla mnie jest to często wrażenie chaosu i tandety. Czasem co prawda można tam wygrzebać prawdziwe perełki ale często nie.
Więc może też wrzucę fotki tego co mi sie nie podoba.

Łańcuszki na metry to biżuteria która nawet nie leżała obok szlachetnych metali. No, ale wyglądają prawie jak srebro czy złoto Uśmiech

[Obrazek: badziewie1.jpg]

Na tym straganie były też gorsze rzeczy.

[Obrazek: badziewie.jpg]
admin
09-06-2009, 05:37 PM #6

Taki piękny wątek Uśmiech
Muszę przyznać, że czasem stragany robią wrażenie. Choć dla mnie jest to często wrażenie chaosu i tandety. Czasem co prawda można tam wygrzebać prawdziwe perełki ale często nie.
Więc może też wrzucę fotki tego co mi sie nie podoba.

Łańcuszki na metry to biżuteria która nawet nie leżała obok szlachetnych metali. No, ale wyglądają prawie jak srebro czy złoto Uśmiech

[Obrazek: badziewie1.jpg]

Na tym straganie były też gorsze rzeczy.

[Obrazek: badziewie.jpg]

Megatron
Srebrny
22
09-06-2009, 09:21 PM
Łańcuszki na wagę są okrutneZąbki
Ktoś potem taki znajdzie i pisze na forum: "A ile to jest warte?"
ZąbkiZąbkiZąbki
Megatron
09-06-2009, 09:21 PM #7

Łańcuszki na wagę są okrutneZąbki
Ktoś potem taki znajdzie i pisze na forum: "A ile to jest warte?"
ZąbkiZąbkiZąbki

Vivian
Platynowy
253
11-04-2009, 09:39 PM
Dawno temu, gdy jeszcze śnieg nie leżał za oknem był kiermasz. Oglądałam, podziwiałam i robiłam zdjęcia. Ale jakoś tak się stało, że nie wrzuciłam od razu i potem zniknęło to z moich myśli. Ale nie z aparatu. Więc wrzucam dziś.

[Obrazek: kiermasz-bizuterii1.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii14.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii11.jpg]

[Obrazek: kiermasz-bizuterii2.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii12.jpg]

[Obrazek: kiermasz-bizuterii3.jpg]

JEszcze kilka zostało, to wrzucę za jakiś czas.
Vivian
11-04-2009, 09:39 PM #8

Dawno temu, gdy jeszcze śnieg nie leżał za oknem był kiermasz. Oglądałam, podziwiałam i robiłam zdjęcia. Ale jakoś tak się stało, że nie wrzuciłam od razu i potem zniknęło to z moich myśli. Ale nie z aparatu. Więc wrzucam dziś.

[Obrazek: kiermasz-bizuterii1.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii14.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii11.jpg]

[Obrazek: kiermasz-bizuterii2.jpg]

[Obrazek: kiermaszbizuterii12.jpg]

[Obrazek: kiermasz-bizuterii3.jpg]

JEszcze kilka zostało, to wrzucę za jakiś czas.

Maxx
Złoty
84
11-07-2009, 10:10 AM
Niezły jest ten wisior z zakręconym drutem.
Maxx
11-07-2009, 10:10 AM #9

Niezły jest ten wisior z zakręconym drutem.

KrZyS
Unregistered

11-08-2009, 01:32 PM
taaaa...zawsze kiedy oglądam takie stragany nie moge wyjsc ze zdumienia....Eeee....
ale ludzie kupują ....... pózniej to przetapiam......
KrZyS
11-08-2009, 01:32 PM #10

taaaa...zawsze kiedy oglądam takie stragany nie moge wyjsc ze zdumienia....Eeee....
ale ludzie kupują ....... pózniej to przetapiam......

Strony (2): 1 2 Dalej
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 3 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 3 gości