Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM CAŁA RESZTA Co zrobić, żeby być bardziej widocznym?

Co zrobić, żeby być bardziej widocznym?

Co zrobić, żeby być bardziej widocznym?

Renata60
Miedziany
5
11-19-2013, 08:47 PM
Witam. Zastanawiam się jak się reklamujecie? Bo reklama jest podobniez dzwignią handlu. Ja rozważam zamówienie kilku potykaczy, z tego co wyczytałam (http://fabrykareklamy.pro/) to dosyć skuteczna forma. Myślałam jeszcze o ulotkach, ale to sie chyba w moim przypadku mija z celem. A jak jest u Was z tymi sprawami?
Renata60
11-19-2013, 08:47 PM #1

Witam. Zastanawiam się jak się reklamujecie? Bo reklama jest podobniez dzwignią handlu. Ja rozważam zamówienie kilku potykaczy, z tego co wyczytałam (http://fabrykareklamy.pro/) to dosyć skuteczna forma. Myślałam jeszcze o ulotkach, ale to sie chyba w moim przypadku mija z celem. A jak jest u Was z tymi sprawami?

srebrofigaro
Platynowy
376
11-19-2013, 09:59 PM
Podobno najlepszą reklamą jest ta pantoflowa ale to potrzeba dużo czasu i wytrwałości. Myślę, że jeśli chodzi o usługi to reklama nie jest aż tak istotna. Jak dobrze robisz ''robotę'' to i klientów przybywa.
srebrofigaro
11-19-2013, 09:59 PM #2

Podobno najlepszą reklamą jest ta pantoflowa ale to potrzeba dużo czasu i wytrwałości. Myślę, że jeśli chodzi o usługi to reklama nie jest aż tak istotna. Jak dobrze robisz ''robotę'' to i klientów przybywa.

sopelka
Złoty
121
11-24-2013, 07:25 PM
Renata60 raczej nie potrzebuje rad odnośnie reklam - w większości jej postów przewijają się linki do różnych zewnętrznych stron, takie modne ostatnio "lokowanie produktu". Puść oczko
sopelka
11-24-2013, 07:25 PM #3

Renata60 raczej nie potrzebuje rad odnośnie reklam - w większości jej postów przewijają się linki do różnych zewnętrznych stron, takie modne ostatnio "lokowanie produktu". Puść oczko

cactoos
Diamentowy
1,585
11-24-2013, 08:32 PM
Może wystarczy w grudniu ubrać sandały i koszulę a'la Cejrowski.
Musowo w palemki.Puść oczko
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-24-2013, 08:33 PM przez cactoos.

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski
cactoos
11-24-2013, 08:32 PM #4

Może wystarczy w grudniu ubrać sandały i koszulę a'la Cejrowski.
Musowo w palemki.Puść oczko

cactoos
Diamentowy
1,585
11-26-2013, 10:39 AM
Chyba zaraz dostaniemy pejczykiem od Moda za niemerytoryczne posty.[Obrazek: beltbeat.gif]
Jubiler musi być poważny niczym grabarz. [Obrazek: death.gif]
Piniendze to nie temat do żartów.[Obrazek: grinrotfl2.gif]

cactoos
11-26-2013, 10:39 AM #5

Chyba zaraz dostaniemy pejczykiem od Moda za niemerytoryczne posty.[Obrazek: beltbeat.gif]
Jubiler musi być poważny niczym grabarz. [Obrazek: death.gif]
Piniendze to nie temat do żartów.[Obrazek: grinrotfl2.gif]

tolanowak
Miedziany
3
03-20-2014, 06:05 PM
Moim zdaniem dzisiaj naprawdę warto korzystać z usług firm, które zajmują się marketingiem internetowym. Czasem wydaje się komuś, że to nie potrzebny wydatek, a jest wręcz przeciwnie- mojej firmie na tym wiele się udało już osiągnąć, dlatego mogę czystym sumieniem takie rozwiązaniem polecać tez innym.
tolanowak
03-20-2014, 06:05 PM #6

Moim zdaniem dzisiaj naprawdę warto korzystać z usług firm, które zajmują się marketingiem internetowym. Czasem wydaje się komuś, że to nie potrzebny wydatek, a jest wręcz przeciwnie- mojej firmie na tym wiele się udało już osiągnąć, dlatego mogę czystym sumieniem takie rozwiązaniem polecać tez innym.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości