GIODO
GIODO
Znaczy, że co? Mam sam przed sobą ukrywać własne dane?
A zresztą... w tym pojebanym kraju nic mnie już nie zdziwi.
Ja Ci powiem @szafir słowami ministra: "Chuj im w dupę i
kamieni kupę. Mnie tu już prawie nie ma. Nie mój cyrk.
PS
Jeżeli kogoś rażą moje wulgaryzmy to
znak, że nie widzi innych problemów.
(07-01-2014, 12:26 AM)szafir Słyszeliście o ochronie danych osobowych i wymogach z tym związanych nawet w firmach jednoosobowych? To dopiero jest cyrk.
(07-01-2014, 12:26 AM)szafir Słyszeliście o ochronie danych osobowych i wymogach z tym związanych nawet w firmach jednoosobowych? To dopiero jest cyrk.
(07-01-2014, 06:18 AM)Leszek Czy dane w książce przychodów też są tym zbiorem?

(07-01-2014, 06:18 AM)Leszek Czy dane w książce przychodów też są tym zbiorem?

Chodzi o bazy danych, na których się pracuje czyli masz adresy klientów i podsyłasz im ofertę a paradoks polega na tym, że adresy klientów są jawne i wszędzie dostępne, że bazę stanowi już jeden adres klienta, że na przygotowaniu właściwych papierów w firmie zarobi wyspecjalizowana kancelaria prawna oraz, że od GUS można kupić jakieś bazy danych- to ja się k... pytam kto to popir.... wymyślił?
(07-02-2014, 11:29 AM)cactoos Biorę do ręki katalog Amberiffu i mam całą listę wystawców. Wchodzę na stronę internetową - to samo. Może to GIODO powinno zmienić kolor pigułek.
(07-02-2014, 11:29 AM)cactoos Biorę do ręki katalog Amberiffu i mam całą listę wystawców. Wchodzę na stronę internetową - to samo. Może to GIODO powinno zmienić kolor pigułek.