odlewnia srebra Trójmiasto
odlewnia srebra Trójmiasto
Witajcie!
Pilnie poszukuję odlewni srebra gdzie wykonują też gumy na terenie Trójmiasta lub okolic.
Muszę zrobić formę jednego pierścionka i go odlać, czasami też odlewam jakieś pojedyncze wyroby, niedawno przeniosłam się do Gdańska i nie mogę nic tu znaleźć :/ Jedyne co znalazłam to odlewnia w Gdańsku na Bażyńskiego, ale oni odpadają...
Będę bardzo wdzięczna za Waszą pomoc
(12-15-2015, 11:49 PM)harajuku Nie jestem pewna czy jest tam jedna, może więcej, ja trafiłam do tej obok Kociuby i cena oraz kilka innych kwestii o których wolę się nie rozpisywać odrzuciły tą odlewnię definitywnie
(12-15-2015, 11:49 PM)harajuku Nie jestem pewna czy jest tam jedna, może więcej, ja trafiłam do tej obok Kociuby i cena oraz kilka innych kwestii o których wolę się nie rozpisywać odrzuciły tą odlewnię definitywnie
Mówić warto, bo może ktoś w gówno nie wdepnie. Chociaż to takie niepolskie - dlaczego ktoś ma mieć lepiej.
Chociaż ja nic złego o nich nie słyszałem a wręcz przeciwnie. Wodzu jest z wykształcenia inżynierem metalurgiem,
więc przynajmniej jakość dobra.
Mówicie o aferze, a sami ją rozkręcacie Nie napisałam o nich nic złego, tylko tyle że mi nie pasują i wydaje mi się, że jednak mogę mieć odmienne zdanie
więc dajcie sobie na luz
A wracając do tematu znacie jakąś odlewnię która odleje mi jeden element i zrobi wosk?