08-28-2024, 02:40 AM
Masz pytania związane z laserem w pracowni złotniczej? Interesują Cię techniki pracy z laserem? Napisz, a ja postaram się odpowiedzieć. Mam 2 lasery w pracowni. Zapraszam do dyskusji i pytań.
LASER w ZŁOTNICTWIE
|
08-28-2024, 02:40 AM
Masz pytania związane z laserem w pracowni złotniczej? Interesują Cię techniki pracy z laserem? Napisz, a ja postaram się odpowiedzieć. Mam 2 lasery w pracowni. Zapraszam do dyskusji i pytań.
09-07-2024, 10:02 PM
(08-28-2024, 02:40 AM)sfirecki2 napisał(a): Masz pytania związane z laserem w pracowni złotniczej? Interesują Cię techniki pracy z laserem? Napisz, a ja postaram się odpowiedzieć. Mam 2 lasery w pracowni. Zapraszam do dyskusji i pytań. Potrzebuję laserem wycinać krążki grubości 0,5 mm w srebrze / mosiądzu / miedzi . Jaki sprzęt potrzebuję ? Jestem hobbystą i nie zależy mi na wydajności tylko na precyzji.
Pozdrawiam.
09-10-2024, 01:27 AM
Cześć GRAWERka,
do tego co chcesz robic potrzebujesz wycinarke laserową. Nie wiem czy masz tyle pieniędzy żeby sobie sprawić takie cudo do twoich krążków. Sprawdż tu wycinarka laserowa Ja pisząc o laserze miałem na myśli laser do spawania czyli punktowaą spawarkę laserową do metalów szlachetnych i innych.
To moje drugie konto na forum. Poprzednie to sfirecki
09-10-2024, 10:51 PM
Dziękuję za odpowiedź, przepraszam nie zrozumiałem :-) oczywiście że nie stać mnie na takie super wycinarki,. Pozdrawiam
Pozdrawiam.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|