cechowanie wyrobu z metali łączonych - srebro, miedź, alpaka
cechowanie wyrobu z metali łączonych - srebro, miedź, alpaka
Tak, obowiązuje od kwietnia zeszłego roku a pani Kierowniczka w zeszłym roku była na zebraniu, na którym Angole powiedzieli,
że nie wiedzą jak cechować mokume. Nawet gdyby była na tym zebraniu w styczniu, to znaczyłoby, że Angoile w trzy miesiące
opracowali i napisali sobie dokumencik, tak całkiem z czapy bo przecież przedtem nie mieli zielonego pojęcia ja to zrobić. Czaisz?
Podtrzymuję, że kobieta nie ogarnęła bo angielska to być trudna jenzyka. 
(08-20-2014, 12:55 AM)cactoos Tak się robi w cywilizowanych krajach, ale kiedy w Polsce - nie jestem w stanie powiedzieć.
Nawet jak zebranie było tak samo pod koniec roku to zaledwie kilka miesięcy testów nowego prawa probierczego które naprawdę jeszcze nie wiadomo jak się sprawdzi? To co? Mieli wszystkim rozpowiadać o czymś co dopiero zaczynają? Po drugie i tak nie są w stanie każdego mokume zbadać mimo spektroskopów dlaczego???
Po trzecie dokument z 2013r a ta technika mokume powstała duuuuuuuuuuuużo wcześniej to co robili? Nie cechowali wcześniej?
To co są krajem cywilizowanym od 2013 roku????
(08-20-2014, 12:55 AM)cactoos Tak się robi w cywilizowanych krajach, ale kiedy w Polsce - nie jestem w stanie powiedzieć.