Black Jeweler Spawarka wodorowa dla jubilerów
Black Jeweler Spawarka wodorowa dla jubilerów
Witam
Mam takie pytanie czy ktoś z Was pracował na tego typu sprzęcie i co o nim sadzicie.
Proszę o rzeczowe i w miarę możliwości treściwe wypowiedzi na ten temat.
Przesyłam kilka linków do zapoznania się z urządzeniem i jego możliwościami.
http://allegro.pl/item819967306_black_je...ho_fv.html
www.generator-hho.eu
tak wygląda:
http://www.youtube.com/watch?v=Mv11ZGPlzK0
Więcej materiałów na koncie tego użytkownika
http://www.youtube.com/user/chomalek
Pozdrawiam
(11-21-2009, 11:34 PM)Grzegorz Czerniecki Witam
Mam takie pytanie czy ktoś z Was pracował na tego typu sprzęcie i co o nim sadzicie.

(11-21-2009, 11:34 PM)Grzegorz Czerniecki Witam

Przejrzałem stronę i jedna rzecz mnie zaciekawiła.
Allen Stanley Mayer który wg. strony stworzył wodne ogniwo paliwowe.
Próbowałem znaleźć o nim jakieś informacje.
Niestety google jedyną stronę zwraca na zapytanie "Allen Stanley Mayer".
www.generator-hho.eu/historia.htm
Może więc jest jakaś literówka w nazwisku. Gdybyś miał jakieś informacje o tym ogniwie, rzuć linkiem. Spiskowe teorie są ciekawe i chętnie dowiedział bym się więcej.
(11-23-2009, 09:21 AM)admin Przejrzałem stronę i jedna rzecz mnie zaciekawiła.
Może więc jest jakaś literówka w nazwisku. Gdybyś miał jakieś informacje o tym ogniwie, rzuć linkiem. Spiskowe teorie są ciekawe i chętnie dowiedział bym się więcej.
(11-23-2009, 09:21 AM)admin Przejrzałem stronę i jedna rzecz mnie zaciekawiła.
Zajmowalem sie troche technologia generatorow HHO i uwazam ze cena jaka jest zapodana za ten zlom jest bardzo ale to bardzo zawyzona.
1. nie chcial bym miec zlutowanego ani piersciaka prze tego Pana a juz w ogole zadnej rury w domu... ta osoba nie ma zadnego pojecia co do lutowania, spawania...
GEneralnie kosz kupienia maksymalnie zamknie sie w £300 pisze w GB poniewaz mieszkam w UK.
Mozna tez zrobic samemu powiem tez inaczej zrobie kazdemu taki generator za 4000 zl - zadowoleni 
(01-26-2010, 10:00 PM)Nikolai 1978 Zajmowalem sie troche technologia generatorow HHO i uwazam ze cena jaka jest zapodana za ten zlom jest bardzo ale to bardzo zawyzona.
1. nie chcial bym miec zlutowanego ani piersciaka prze tego Pana a juz w ogole zadnej rury w domu... ta osoba nie ma zadnego pojecia co do lutowania, spawania...
GEneralnie kosz kupienia maksymalnie zamknie sie w £300 pisze w GB poniewaz mieszkam w UK.
Mozna tez zrobic samemu powiem tez inaczej zrobie kazdemu taki generator za 4000 zl - zadowoleni
Cytat:"zajmowałem się troche"Moje urządzenie produkuje 160l/h przy poborze 350W, czyli 1/3 tego, co bardzo dobrej klasy "elma flame"
(01-26-2010, 10:00 PM)Nikolai 1978 Zajmowalem sie troche technologia generatorow HHO i uwazam ze cena jaka jest zapodana za ten zlom jest bardzo ale to bardzo zawyzona.
Cytat:"zajmowałem się troche"Moje urządzenie produkuje 160l/h przy poborze 350W, czyli 1/3 tego, co bardzo dobrej klasy "elma flame"
(01-26-2010, 11:50 PM)Grzegorz Czerniecki(01-26-2010, 10:00 PM)Nikolai 1978 Zajmowalem sie troche technologia generatorow HHO i uwazam ze cena jaka jest zapodana za ten zlom jest bardzo ale to bardzo zawyzona.
Zachowałeś się jak na chama przystało - moje gratulacje.
Posłuchaj człowieczku za 300 funtów.
Te urządzenie jest efektem mojej 2-letniej ciężkiej pracy, a Twoje doświadczenie jest jakie? -Cytat:"zajmowałem się troche"Moje urządzenie produkuje 160l/h przy poborze 350W, czyli 1/3 tego, co bardzo dobrej klasy "elma flame"
Poza tym mam gro klientów, którzy są bardzo zadowoleni z pracy na tym sprzęcie. Czy Twoje wywody maja jakiekolwiek podparcie?
Kpisz z czyjejś pracy nie mając bladego pojęcia o tym, co piszesz.
Mało tego jesteś gburem.

rowniez Pana Grzegorza Czernieckiego i "neewton" 
Witam wszystkich.
1. Skoro uwaza sie Pan za takiego specjaliste to jest cos nie tak jesli nie potrafi Pan przyjac slow krytyki a do tego okresla mnie Pan "gburem" oraz przypina mi postawe "chama"
(01-26-2010, 11:50 PM)Grzegorz Czerniecki(01-26-2010, 10:00 PM)Nikolai 1978 Zajmowalem sie troche technologia generatorow HHO i uwazam ze cena jaka jest zapodana za ten zlom jest bardzo ale to bardzo zawyzona.
Zachowałeś się jak na chama przystało - moje gratulacje.
Posłuchaj człowieczku za 300 funtów.
Te urządzenie jest efektem mojej 2-letniej ciężkiej pracy, a Twoje doświadczenie jest jakie? -Cytat:"zajmowałem się troche"Moje urządzenie produkuje 160l/h przy poborze 350W, czyli 1/3 tego, co bardzo dobrej klasy "elma flame"
Poza tym mam gro klientów, którzy są bardzo zadowoleni z pracy na tym sprzęcie. Czy Twoje wywody maja jakiekolwiek podparcie?
Kpisz z czyjejś pracy nie mając bladego pojęcia o tym, co piszesz.
Mało tego jesteś gburem.

rowniez Pana Grzegorza Czernieckiego i "neewton"