GRAWEROWANIE W STALI
GRAWEROWANIE W STALI
))
Cieszę się, że Wam się podoba. Staram się aby liście były plastyczne i sprawiały wrażenie, że rosną. Nie mniej czasami łapię się na tym, że nie widzę czy rylec faktycznie idzie po planowanej linii. Tego co mi jeszcze brakuję to umiejętności wyrażania lekkości i finezji w grawerunku. Z drugiej strony nie chciałbym w pogoni za ideałem zacząć gonić własnego ogona.
Drogi cactoosie, a co jeśli na wyprawie do lasu taki bohaterski myśliwiec spotka wściekłą babę? Musi się BRONIĆ, stąd też BROŃ. A jak spotka dzika? Dzik jest dziki i zły. Zawsze jak wypadnie z lasu to chrumka " BROŃ SIĘ!!!" . Taaaak, bohaterski myśliwiec zdecydowanie musi się BRONIĆ.
))
Jeszcze jedna ciekawostka , którą chciałem Wam pokazać. Właściwie to już nie grawerunek a rzeźba w stali. Klient zamówił kulkę do ryglowania zamka w karabinie w kształcie głowy niedźwiedzia. Nigdy tego nie robiłem ale pierwsza próba wyszła nieźle. Jakby ktoś chciał wiedzieć co to za stal to musi sprawdzić z czego robi się sworznie do gąsienic czołgowych 
(04-10-2015, 10:50 PM)Grotek76 Drogi cactoosie, a co jeśli na wyprawie do lasu taki bohaterski myśliwiec spotka wściekłą babę? Musi się BRONIĆ, stąd też BROŃ. Taaaak, bohaterski myśliwiec zdecydowanie musi się BRONIĆ.))
(04-10-2015, 10:50 PM)Grotek76 Drogi cactoosie, a co jeśli na wyprawie do lasu taki bohaterski myśliwiec spotka wściekłą babę? Musi się BRONIĆ, stąd też BROŃ. Taaaak, bohaterski myśliwiec zdecydowanie musi się BRONIĆ.))
(04-11-2015, 11:36 AM)kolorowy Bardzo fajny ten miś Ci się wyprodukował , tylko możesz zaspokoić moją ciekawość i napisać czy kifa do czegoś służy bo na 3 focie kwadratowa się wydaje ?
(04-11-2015, 11:36 AM)kolorowy Bardzo fajny ten miś Ci się wyprodukował , tylko możesz zaspokoić moją ciekawość i napisać czy kifa do czegoś służy bo na 3 focie kwadratowa się wydaje ?