GRAWEROWANIE W STALI
GRAWEROWANIE W STALI
(05-22-2015, 01:00 PM)Grotek76 Dzięki Leszek. Ach te pieniądze...

Pięknie to wygląda na broni.
Tylko ona jakaś taka nieużywana
Chyba że taka ozdobiona to tylko do gablotki
jak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
Jestem pod wrazeniem Twoich prac , ale
jak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
(06-01-2015, 10:23 PM)Erddill Jestem pod wrazeniem Twoich prac , alejak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
(06-01-2015, 10:23 PM)Erddill Jestem pod wrazeniem Twoich prac , alejak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
(06-01-2015, 10:40 PM)olax(06-01-2015, 10:23 PM)Erddill Jestem pod wrazeniem Twoich prac , alejak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
Ale to chyba chodzi o wygodę użytkowania.
Ta głowa chyba musi być taka "łysa", żeby łatwo w rękę "wpadała".
To znaczy tak sobie tłumaczę.
(06-01-2015, 10:40 PM)olax(06-01-2015, 10:23 PM)Erddill Jestem pod wrazeniem Twoich prac , alejak dla mnie ten niedzwiedz wyglada troche .....golo . Tzn , az sie prosi jakas plytka grawerowana za nim lub po bokach . Bo jakos tak sam , imo gryzie sie z reszta broni . Ale jesli klientowi pasuje ...to on placi .
Ale to chyba chodzi o wygodę użytkowania.
Ta głowa chyba musi być taka "łysa", żeby łatwo w rękę "wpadała".
To znaczy tak sobie tłumaczę.

Aaa, rozumiem.
Ale wydaje mi się, że wcześniej pokazywał więcej wygrawerowanych elementów do tej broni?
Może jeszcze nie "zainstalowane są" na tym zdjęciu?
Muszę przejrzeć wątek.
Ok. Jednak nie.
Grotek76 taki artysta, że klienta pewnie nie stać na resztę.
I zaplanował zamawiać "na raty"
To żart Grotek76, na prawdę jesteś artystą, zawsze jak coś nowego pokazujesz, to wchodzę i podziwiam.