Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Poszukuję wykonawcy spinek na zamówienie

Poszukuję wykonawcy spinek na zamówienie

Poszukuję wykonawcy spinek na zamówienie

Strony (3): Wstecz 1 2 3 Dalej
Emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
05-13-2011, 09:47 PM
Projekt świetny. Jak wyjdzie tak ładnie jak na projekcie, a pewnie wyjdzie jeszcze lepiej, to brat zleceniodawczyni będzie miał piękny i niezapomniany prezent ślubnyUśmiech
Emmix
05-13-2011, 09:47 PM #11

Projekt świetny. Jak wyjdzie tak ładnie jak na projekcie, a pewnie wyjdzie jeszcze lepiej, to brat zleceniodawczyni będzie miał piękny i niezapomniany prezent ślubnyUśmiech

kris502
Srebrny
18
05-31-2011, 08:32 AM
krzys
Dawaj fotkę spinek!!! wiem że juz zrobione Uśmiech
kris502
05-31-2011, 08:32 AM #12

krzys
Dawaj fotkę spinek!!! wiem że juz zrobione Uśmiech

KrZyS
Unregistered

06-16-2011, 05:59 PM
tak jak obiecałem wrzucam fotke jak wyszło...
ORYGINAŁ
[Obrazek: Daft-Punk-1.jpg]
PROJEKT
[Obrazek: daftd.jpg]
GOTOWE
[Obrazek: sp1z.jpg]

dzieki Kris502 za pomoc......

KrZyS
06-16-2011, 05:59 PM #13

tak jak obiecałem wrzucam fotke jak wyszło...
ORYGINAŁ
[Obrazek: Daft-Punk-1.jpg]
PROJEKT
[Obrazek: daftd.jpg]
GOTOWE
[Obrazek: sp1z.jpg]

dzieki Kris502 za pomoc......

Emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
06-16-2011, 06:44 PM
Świetne jest to, że to co zrobiłeś w projekcie praktycznie nie różni się od tego w realu.
Super!
Emmix
06-16-2011, 06:44 PM #14

Świetne jest to, że to co zrobiłeś w projekcie praktycznie nie różni się od tego w realu.
Super!

Michal
Super Moderator
730
06-16-2011, 09:29 PM
W zasadzie nawet lepiej wyglądają. Puść oczko
Projekt jest taki sztuczny.
Ręcznie chyba tego Krzysiu nie robiłeś?
Te czarne fragmenty to jakieś kamienie czy coś innego? Reszta to białe i żółte złoto?
Michal
06-16-2011, 09:29 PM #15

W zasadzie nawet lepiej wyglądają. Puść oczko
Projekt jest taki sztuczny.
Ręcznie chyba tego Krzysiu nie robiłeś?
Te czarne fragmenty to jakieś kamienie czy coś innego? Reszta to białe i żółte złoto?

Vivian
Platynowy
254
06-17-2011, 07:26 AM
Lubię właśnie taką biżuterię, coś co jest oryginalne i ma jakiś przekaz. Artystyczna biżuteria, a ta moim zdaniem właśnie taka jest, to coś co można przekazywać następnym pokoleniom (oczywiście jeśli się nie zgubi, bo spinkom to się zdarza).
Klimat lat '80 zaklęty w złotych spinkach.
Już wyobrażam sobie wpisy na jakimś forum za sto lat: "mam spinki a co one przedstawiają"Uśmiech

Sygnujesz swoją biżuterię imiennikiem?
Tak z ciekawości pytam, bo wielu artystów tak robi, a nie zawsze wyroby są tego warte. Twoje są.
Vivian
06-17-2011, 07:26 AM #16

Lubię właśnie taką biżuterię, coś co jest oryginalne i ma jakiś przekaz. Artystyczna biżuteria, a ta moim zdaniem właśnie taka jest, to coś co można przekazywać następnym pokoleniom (oczywiście jeśli się nie zgubi, bo spinkom to się zdarza).
Klimat lat '80 zaklęty w złotych spinkach.
Już wyobrażam sobie wpisy na jakimś forum za sto lat: "mam spinki a co one przedstawiają"Uśmiech

Sygnujesz swoją biżuterię imiennikiem?
Tak z ciekawości pytam, bo wielu artystów tak robi, a nie zawsze wyroby są tego warte. Twoje są.

KrZyS
Unregistered

06-17-2011, 01:02 PM
juz odpowiadam.. całosc była zprojektowana w komputerze recznie tylko wykonczyłem jest to srebro ,pozłacane,uzyłem tez czarnej emali natomiast nie uzywam imiennika nie jestem artystą ......Cool
KrZyS
06-17-2011, 01:02 PM #17

juz odpowiadam.. całosc była zprojektowana w komputerze recznie tylko wykonczyłem jest to srebro ,pozłacane,uzyłem tez czarnej emali natomiast nie uzywam imiennika nie jestem artystą ......Cool

Michal
Super Moderator
730
06-17-2011, 02:55 PM
Nie jesteś artystą? Bardzo śmieszne. Puść oczko
Poza tym nie ma jakiegoś obowiązku nabijać te imienniki?
Michal
06-17-2011, 02:55 PM #18

Nie jesteś artystą? Bardzo śmieszne. Puść oczko
Poza tym nie ma jakiegoś obowiązku nabijać te imienniki?

kris502
Srebrny
18
06-18-2011, 10:52 PM
Spinki Super...
Jak będziesz potrzebował jakiegokolwiek wsparcia daj znaka masz numer Uśmiech
Pozdrwiam
kris502
06-18-2011, 10:52 PM #19

Spinki Super...
Jak będziesz potrzebował jakiegokolwiek wsparcia daj znaka masz numer Uśmiech
Pozdrwiam

Tom Oldsmith
Coppermaster
225
06-19-2011, 03:30 AM
Mistrzu Krzysztofie.

Rozumiem awersje do okreslenia "artysta", ale nadmiar skromnosci szkodzi, chyba ze troche kokietujesz forumowiczow.

Troche sie powstrzymywalem od ochow i achow jak przegladalem twoje prace, lecz teraz, odrobine podlany dobra brandy, nie bede nic owijal.

Masz talent, masz moc tworcza, masz okreslona wizje tego co robisz, calosc jest kompletna i dopracowana.

Te rycerzyki dla ruskiego wielmozy, te pudeleczka i ich wieczka i na koniec ta lyzeczka.

To swiadczy o tobie, o potencjale jakim dysponujesz.

I mozesz nie byc artysta, nie kazdy ma apiracje.

Ale od miana Tworcy, tworczego rzemieslnika sie nie opedzaj i jak najpredzej pomysl o sygnowaniu swoich malych dziel.

Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom

Tom Oldsmith
06-19-2011, 03:30 AM #20

Mistrzu Krzysztofie.

Rozumiem awersje do okreslenia "artysta", ale nadmiar skromnosci szkodzi, chyba ze troche kokietujesz forumowiczow.

Troche sie powstrzymywalem od ochow i achow jak przegladalem twoje prace, lecz teraz, odrobine podlany dobra brandy, nie bede nic owijal.

Masz talent, masz moc tworcza, masz okreslona wizje tego co robisz, calosc jest kompletna i dopracowana.

Te rycerzyki dla ruskiego wielmozy, te pudeleczka i ich wieczka i na koniec ta lyzeczka.

To swiadczy o tobie, o potencjale jakim dysponujesz.

I mozesz nie byc artysta, nie kazdy ma apiracje.

Ale od miana Tworcy, tworczego rzemieslnika sie nie opedzaj i jak najpredzej pomysl o sygnowaniu swoich malych dziel.

Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom

Strony (3): Wstecz 1 2 3 Dalej
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości