kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów

Trochę miałem w kwietniu czasu i chciałem pokazac ostatnie moje ręczne robótki 
(04-18-2014, 07:13 PM)kriss Trochę miałem w kwietniu czasu i chciałem pokazac ostatnie moje ręczne robótki
pierścionek z labladorem i opalami w złotych porawkach
sebrny pierścionek z kwarcem rutylowym
pierścionek z kiyanitem\cianitem
pierscionek srebro złocone, ametysty fasetowane i lablador
wisior z ludzikiem
nazwy angielskie pod zdjęciami bo są na moim G+
Przyznam , że nie wszystkie moje pomysły. Część to próba naśladowania tego co wpadło mi w oko.
(04-18-2014, 07:13 PM)kriss Trochę miałem w kwietniu czasu i chciałem pokazac ostatnie moje ręczne robótki
pierścionek z labladorem i opalami w złotych porawkach
sebrny pierścionek z kwarcem rutylowym
pierścionek z kiyanitem\cianitem
pierscionek srebro złocone, ametysty fasetowane i lablador
wisior z ludzikiem
nazwy angielskie pod zdjęciami bo są na moim G+
Przyznam , że nie wszystkie moje pomysły. Część to próba naśladowania tego co wpadło mi w oko.
Te dwa pierwsze pierscionki to zdecydowanie moja bajka , kiedys robilem proby (samo srebro) niby ok, ale jakos brak tego finalowego efektu . Ciekawe wszystkie prace ... fajny pomysl ,to zdjeciem z projektem jako tlo
tego gościa na fotce nie przebije. Nie mam swojego stylu, wszystko to eksperymenty i poszukiwanie. Tak jak Ty unikam odlewania, prawie wszystko to młotek, pilnik i palnik. Co doprojektu to staram sie zapisywać wszystkie projekty i często do nich wracam. Wypracowałem sobie technikę, o jakiej piszę na blogu.
http://kristoarts.blogspot.com/search?up...-results=3
(05-03-2014, 09:07 AM)helmet Wisior i pierwszy pierścionek z niebieskim kamyczkiemdzięki za komentarz, próbuję odnaleźć siebie, na razie to eksperymenty z kształtem i fakturąszczególnie do mnie przemawiają. Wszysto jak dla mnie z pomysłem i ze smakiem, a co najważniejsze, nie są to banały

Wcześniejsze foty to to co teraz dobrze się sprzedaje, bo jest inne, ale wielu chwali się swoimi pracami, więc ja tez wrzucam kilka zdjęć sprzed kilku lat.

Trzeba przyznac ...zes Pan ,Panie odwalil kawal dobrej roboty !Jak mawial klasyk "późne rokokoko"
Trzeba przyznac ...zes Pan ,Panie odwalil kawal dobrej roboty !
W razie jak masz dobry uklad z plebankiem i beda kontynuowac ,to moze Cie zainteresuje ten Pan :
http://drapikowski.pl/index.php?p=sakralia