Łańcuszki ,bransoletki włoskie 6 zł/gram.
Łańcuszki ,bransoletki włoskie 6 zł/gram.
Powiem krótko, nie rozumiem co was dziwi , nie ku... nigdy nie kupowałem hurtowo , nie robiłem hurtowo nic nie robię w tej branży od ćwierćwiecza, Antoni ma rację oddajcie za darmo to za 5 lat będziecie mieć ceny hurtowe po 1,2 za gram. Głupie rozumowanie.
Ja tam wolę jak to zrobią makaroniarze.
Nie rozumiem, po kiego się @szafir ciska? Łańcuszek z metra to nie jest jeszcze żadna biżuteria
a najwyżej półprodukt. Czekam chwili, kiedy wrzask się podniesie, że hurtownie srebro sprzedają
po 1,90. Zresztą jak ktoś ambitny, to niech nagina kulkowy 1.3 mm, albo anker z drutu 0.2 i woła
cenę za "hand made". Zakazu przecież nie ma.
Ja tam wolę jak to zrobią makaroniarze.
szafir Widzę, że pochłonął Was jubilerski temat ,, biżuteria z metra"
Są chętni?
szafir Widzę, że pochłonął Was jubilerski temat ,, biżuteria z metra"
Są chętni?
Nie ma co się podniecać, masz bujną wyobraźnię, każdy ma prawo wyrazić opinię a uważam, że będzie mało interesująco jak forum zawładną sprzedawcy łańcuszków na metry i inni przedstawiciele hurtu, nie moja wina, że nie mają gdzie tego wpychać, może weź od nich jakąś konkretną ilość to na jakiś czas będzie spokój. Ja tego nie potrzebuję ale próbuj z tym handlem nie będzie łatwo, bo pół Polski tym handluje. Pozdrawiam.
(09-01-2014, 08:46 PM)szafir uważam, że będzie mało interesująco jak forum zawładną sprzedawcy łańcuszków na metry i inni przedstawiciele hurtu,

(09-01-2014, 08:46 PM)szafir uważam, że będzie mało interesująco jak forum zawładną sprzedawcy łańcuszków na metry i inni przedstawiciele hurtu,

Obniżamy ceny na maksa wyprzedaże już od 5 zł brutto za gram srebra
(07-25-2014, 06:59 AM)bafi Nie wiem czemu cena szokuje? Jest to normalna cena hurtowa. Nawet bardzo normalna. Znam firme, ktora oferuje cene w okolicach 3zl/g a na metry 2.5zl/g...oczywiscie mowimy o cenach netto...szafir, powis, nie wiem skad u was to zdziwienie??