kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
.... ciezko cos napisac ... co ja sie bede , wyroby sz. Pana to klasa sama w sobie !
prosimy wiecej i czesciej !!!!
ps.
nie byłbym soba ,gdybym nic nie dodal .
" Cóż tam, panie, w polityce?
Chińcyki trzymają się mocno!? " 

@Kageki widocznie Twoja córka ma racje, a ja pisząc o waszej odpowiedzi myślałem o tym, żeby pokazać swoje pomysły 
@Luffy ciekawy pomysł z tym oksydowaniem. Ja czasami oksyduję mocno rozcieńczoną oksydą na zimno i wychodzą ciekawe kolory. Muszę spróbować Twojej techniki
@Szafir cały dolny fragment kwiatu pozłociłem, a później delikatnie starłem pozłote i pędzelkiem zaoksydowałem oksydą na zimno
(11-18-2014, 03:52 PM)Luffy Nigdy nie oksydowalem na zimno wiec nie zdziwilbym sie gdybys uzyskal ten sam efekt
)
(11-18-2014, 03:52 PM)Luffy Nigdy nie oksydowalem na zimno wiec nie zdziwilbym sie gdybys uzyskal ten sam efekt
)
Kriss ''niszczysz i wyniszczasz'' - to moje powiedzonko jak widzę zajebistą robote... Wielką przyjemność nam tu sprawiasz.

@Olax, wiem, że jako kobieta nie lubisz takich kształtów nosić, ale robiłem porządki na stole zbierając srebro do rafinacji. U każdego poniewiera się sporo nie wykorzystanych elementów z chybionych projektów, czy dodatkowych odlewów. Czasami szkoda je topić. Jeden z nich wykorzystałem na swój sposób. Ok. 2 godzin pracy i trochę zabawy. Niestety nie ma toturiala z fotkami