Bransoletki z bursztynem.
Bransoletki z bursztynem.
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Wrzucam dziś kilka moich nowych gniotów. Mamy marzec i dziś odkryłem że w mojej pracowni wylądował pierwszy wiosenny motyl...a z resztą co tam będe... popatrzcie sami.
Srebrne imiona wycinane na Magic 3, bransoleta z onyksami to poskładane odlewy, złoto 585, akurat miałem na telefonie to też wrzuciłem. Łańcuch srebro 925, 60cm waży 200g. Zrobiłem jedno ogniwko wg pomysłu klienta, odcisnąłem gumę i powieliłem.
(03-04-2015, 09:54 PM)bafi Łancuch bardzo fajny, oryginalny wzor, tylko brakuje lepszego zapiecia np. szuflady ;p i byloby idealnie
(03-04-2015, 09:54 PM)bafi Łancuch bardzo fajny, oryginalny wzor, tylko brakuje lepszego zapiecia np. szuflady ;p i byloby idealnie
(03-05-2015, 09:41 AM)Imenoq(03-04-2015, 09:54 PM)bafi Łancuch bardzo fajny, oryginalny wzor, tylko brakuje lepszego zapiecia np. szuflady ;p i byloby idealnie
No nie wiem czy akurat szufladka.
Ja pogrubiłbym pałąk jednego ogniwka i zrobił wąskie rozcięcie na tej rurce o które opiera się następne ogniwo ale na tyle wąskie aby z trudem przecisnąć poprzedzające ogniwko ustawione pod kątem 90 stopni prostą krawędzią/bokiem.
Myślę że nie miałoby szans na samo-odpięcie. I zapięcie byłby niewidoczne.
Taka koncepcja na szybko
(03-05-2015, 09:41 AM)Imenoq(03-04-2015, 09:54 PM)bafi Łancuch bardzo fajny, oryginalny wzor, tylko brakuje lepszego zapiecia np. szuflady ;p i byloby idealnie
No nie wiem czy akurat szufladka.
Ja pogrubiłbym pałąk jednego ogniwka i zrobił wąskie rozcięcie na tej rurce o które opiera się następne ogniwo ale na tyle wąskie aby z trudem przecisnąć poprzedzające ogniwko ustawione pod kątem 90 stopni prostą krawędzią/bokiem.
Myślę że nie miałoby szans na samo-odpięcie. I zapięcie byłby niewidoczne.
Taka koncepcja na szybko
(03-05-2015, 10:38 AM)bafi Bezsensu totalnie bo niby dlaczego mialoby nie byc widoczne zapiecie?
(03-05-2015, 10:38 AM)bafi Bezsensu totalnie bo niby dlaczego mialoby nie byc widoczne zapiecie?