Wiosenny Konkurs
Wiosenny Konkurs

Pięknie
Faktycznie - pomysł całości mnie zauroczył.
Właśnie miałam nadzieję, że ten konkurs będzie jednym z niewielu, gdzie prace po prostu zachwycają, a nie tylko "szokują", "skłaniają do myślenia" itp.
Erddill - naprawdę mi się podoba
(05-07-2015, 11:28 PM)olax Pięknie
Właśnie miałam nadzieję, że ten konkurs będzie jednym z niewielu, gdzie prace po prostu zachwycają, a nie tylko "szokują", "skłaniają do myślenia" itp.
Dziękuje za uznanie ......czekam niecierpliwie na Twoja prace .
(05-07-2015, 11:28 PM)olax Pięknie
Dziękuje za uznanie ......czekam niecierpliwie na Twoja prace .
(05-08-2015, 10:20 AM)olax(05-08-2015, 05:58 AM)ErddillDziękuje za uznanie ......czekam niecierpliwie na Twoja prace .
He, he ja też
Obawiam się, że jak będzie więcej takich jak Twoja, to moja zginie w tłumie.
Ale w przyszłym tygodniu się "ujawnię".
Jak pisałeś: słowo się rzekło...
... druga sprawa , liczyc sie powinna inspiracja (zgodnie z tematem konkursu ) ...po trzecie inni ocenia nasze prace
.
(05-08-2015, 10:20 AM)olax(05-08-2015, 05:58 AM)ErddillDziękuje za uznanie ......czekam niecierpliwie na Twoja prace .
He, he ja też
Obawiam się, że jak będzie więcej takich jak Twoja, to moja zginie w tłumie.
Ale w przyszłym tygodniu się "ujawnię".
Jak pisałeś: słowo się rzekło...
... druga sprawa , liczyc sie powinna inspiracja (zgodnie z tematem konkursu ) ...po trzecie inni ocenia nasze prace
.
Erddill ma racje co do inspiracji, ale stawiał bym na pomysłowość, a umiejetnoci warsztatowe to sprawa drugorzędna. Tych można się nauczyć.
chociaż też są ważne.

ja też czekam niecierpliwie na dalsze prace
Erddill ma racje co do inspiracji, ale stawiał bym na pomysłowość, a umiejetnoci warsztatowe to sprawa drugorzędna. Tych można się nauczyć.
chociaż też są ważne.
Całość raczej bym potraktował jako rodzaj wspólnej zabawy i zaprezentowania siebie 

Coś na prędkości wczoraszej nocy wyklepałem,bo ostatnimi czasy troszkę w rozjazdach jestem i nie ma czasu przy felu posiedzieć dlatego też na forum mam duże braki w obecności . O inspiracji napiszę innym razem jak znajdę zdjęcia , ale była nią ćma .