Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM WŁASNORĘCZNIE Jesienny konkurs

Jesienny konkurs

Jesienny konkurs

Strony (19): Wstecz 1 12 13 14 15 16 19 Dalej  
Ankieta: Czy weźmiesz udział w konkursie?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

Wezmę udział na pewno
47.83%
Votes 11
To się zobaczy
30.43%
Votes 7
Raczej nie
21.74%
Votes 5

Razem 23 głosów 100%
kriss
Diamentowy
2,208
12-08-2015, 11:31 AM
Ja do tematu podchodzę w inny sposób. Pamiętam jak byłem wywoływany do tablicy
w szkole i nauczyciel/wykładowca mówił "teraz twój czas" czyli twoje pięć minut.
Cały konkurs to rodzaj zabawy i nie maco dywagować na ten temat. Każdy z nas
inaczej podszedł do tematu. Dla mnie liczy się uczestnictwo wszystkich a nie sposób
interpretacji, bo to sprawa indywidualna. Jak już mówimy kto komu dał plusa to ja
już pierwszego dnia dałem Leszkowi za olbrzymi postęp w jego umiejętnościach.
Konkurs rozumiałem jako przedstawienie "siebie" i tak oceniłem prace. Gdybym miał
więcej punktów do podziału to sprawa by była o wiele prostsza. ZąbkiZąbkiZąbki

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
kriss
12-08-2015, 11:31 AM #131

Ja do tematu podchodzę w inny sposób. Pamiętam jak byłem wywoływany do tablicy
w szkole i nauczyciel/wykładowca mówił "teraz twój czas" czyli twoje pięć minut.
Cały konkurs to rodzaj zabawy i nie maco dywagować na ten temat. Każdy z nas
inaczej podszedł do tematu. Dla mnie liczy się uczestnictwo wszystkich a nie sposób
interpretacji, bo to sprawa indywidualna. Jak już mówimy kto komu dał plusa to ja
już pierwszego dnia dałem Leszkowi za olbrzymi postęp w jego umiejętnościach.
Konkurs rozumiałem jako przedstawienie "siebie" i tak oceniłem prace. Gdybym miał
więcej punktów do podziału to sprawa by była o wiele prostsza. ZąbkiZąbkiZąbki

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/

szamek
Platynowy
426
12-08-2015, 11:51 AM
Dziękuję za głosy i słowa uznania Uśmiech
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to , że wtedy gdy byłem młodym i tryskającym pomysłami rzemieślnikiem, to żywcem nie było czasu na jakąś pracę "dla siebie" - mieliśmy w zakładzie bardzo długie kolejki oczekujących ! Teraz jak zleceń jest mniej - próbuję to sobie zrekompensować. Cieszę się , że trafiłem na to forum, i że są takie konkursy bo to duża wygoda- nie trzeba wychodzić z domu , a emocje są Uśmiech
A propo tematu konkursu , to ładnie nawiązuje do naszego zawodu, bo przedmioty które robimy mają szansę na długie życie, i każda chwila przeznaczona na pracę przekłada się na wiele różnych emocji. Biżuteria towarzyszy ludziom w najważniejszych momentach ich życia i zakładają ją aby poprawić swój status, lub aby przypomnieć sobie coś ważnego.
Na temat prac konkursowych wypowiem się po ogłoszeniu wyników Uśmiech
szamek
12-08-2015, 11:51 AM #132

Dziękuję za głosy i słowa uznania Uśmiech
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to , że wtedy gdy byłem młodym i tryskającym pomysłami rzemieślnikiem, to żywcem nie było czasu na jakąś pracę "dla siebie" - mieliśmy w zakładzie bardzo długie kolejki oczekujących ! Teraz jak zleceń jest mniej - próbuję to sobie zrekompensować. Cieszę się , że trafiłem na to forum, i że są takie konkursy bo to duża wygoda- nie trzeba wychodzić z domu , a emocje są Uśmiech
A propo tematu konkursu , to ładnie nawiązuje do naszego zawodu, bo przedmioty które robimy mają szansę na długie życie, i każda chwila przeznaczona na pracę przekłada się na wiele różnych emocji. Biżuteria towarzyszy ludziom w najważniejszych momentach ich życia i zakładają ją aby poprawić swój status, lub aby przypomnieć sobie coś ważnego.
Na temat prac konkursowych wypowiem się po ogłoszeniu wyników Uśmiech

Leszek
Diamentowy
1,617
12-08-2015, 12:06 PM
(12-08-2015, 11:31 AM)kriss Ja do tematu podchodzę w inny sposób.
Dla mnie liczy się uczestnictwo .......................

Dla mnie liczy się nagroda którą ufundowałeś   Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin 

Szamek  Ty młodzieniaszek jesteś Biggrin Biggrin Biggrin  

.
Pozdrawiam Leszek :-)
Leszek
12-08-2015, 12:06 PM #133

(12-08-2015, 11:31 AM)kriss Ja do tematu podchodzę w inny sposób.
Dla mnie liczy się uczestnictwo .......................

Dla mnie liczy się nagroda którą ufundowałeś   Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin 

Szamek  Ty młodzieniaszek jesteś Biggrin Biggrin Biggrin  

.

kriss
Diamentowy
2,208
12-08-2015, 12:13 PM
(12-08-2015, 11:51 AM)szamek Dziękuję za głosy i słowa uznania Uśmiech
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny. 

Jak najbardziej i nie chwal się tak, ja też pracuję 35 lat w tym zawodzie  Biggrin Biggrin Twoja praca jest świetna i minimalistyczna.

kriss
12-08-2015, 12:13 PM #134

(12-08-2015, 11:51 AM)szamek Dziękuję za głosy i słowa uznania Uśmiech
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny. 

Jak najbardziej i nie chwal się tak, ja też pracuję 35 lat w tym zawodzie  Biggrin Biggrin Twoja praca jest świetna i minimalistyczna.

szamek
Platynowy
426
12-08-2015, 01:03 PM
Kriss, dzięki za konstruktywną ocenę Uśmiech. To taki minimalizm trochę wynikający z braku czasu.

Leszek , takie konkursy odmładzają człowieka Uśmiech
szamek
12-08-2015, 01:03 PM #135

Kriss, dzięki za konstruktywną ocenę Uśmiech. To taki minimalizm trochę wynikający z braku czasu.

Leszek , takie konkursy odmładzają człowieka Uśmiech

Leszek
Diamentowy
1,617
12-08-2015, 01:22 PM
(12-08-2015, 01:03 PM)szamek Leszek , takie konkursy odmładzają człowieka Uśmiech

Dokładnie Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin  chociaż ja tych konkursów już wiele przeżyłem Biggrin Biggrin Biggrin  ( jeden Biggrin )

tak wyglądam                               ........     tak wyglądałem do niedzieli
widząc wyniki głosowania Biggrin

[Obrazek: perla-liftingu.jpg]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2015, 01:46 PM przez Leszek.

.
Leszek
12-08-2015, 01:22 PM #136

(12-08-2015, 01:03 PM)szamek Leszek , takie konkursy odmładzają człowieka Uśmiech

Dokładnie Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin  chociaż ja tych konkursów już wiele przeżyłem Biggrin Biggrin Biggrin  ( jeden Biggrin )

tak wyglądam                               ........     tak wyglądałem do niedzieli
widząc wyniki głosowania Biggrin

[Obrazek: perla-liftingu.jpg]

.

kriss
Diamentowy
2,208
12-08-2015, 02:17 PM
@Leszek jak odbierzesz nagrodę to z powrotem wrócisz to wyglądu z przed niedzieli ZąbkiZąbkiZąbki

kriss
12-08-2015, 02:17 PM #137

@Leszek jak odbierzesz nagrodę to z powrotem wrócisz to wyglądu z przed niedzieli ZąbkiZąbkiZąbki

Leszek
Diamentowy
1,617
12-08-2015, 02:26 PM
(12-08-2015, 02:17 PM)kriss @Leszek jak odbierzesz nagrodę

Nagrodę przeznaczam na zrobienie odznaki forumowej.

Ty sponsorujesz materiał  .....
Caaktoos zrobi projekt ...
Nina potnie....
Grawerzy zrobią grawer .....
Emalierzy emaliują ......
Ci co nic nie mają do zrobienia dołożą się finansowo Biggrin Biggrin Biggrin   i będzie odznaka lub breloczek

Jak nie wypali odznaka to złoto przeznaczam na nagrodę w konkursie zimowym.

Fajnie dzielić skórę na niedźwiedziu Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin

Pozdr.

.
Leszek
12-08-2015, 02:26 PM #138

(12-08-2015, 02:17 PM)kriss @Leszek jak odbierzesz nagrodę

Nagrodę przeznaczam na zrobienie odznaki forumowej.

Ty sponsorujesz materiał  .....
Caaktoos zrobi projekt ...
Nina potnie....
Grawerzy zrobią grawer .....
Emalierzy emaliują ......
Ci co nic nie mają do zrobienia dołożą się finansowo Biggrin Biggrin Biggrin   i będzie odznaka lub breloczek

Jak nie wypali odznaka to złoto przeznaczam na nagrodę w konkursie zimowym.

Fajnie dzielić skórę na niedźwiedziu Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin

Pozdr.

.

Pampalini
Platynowy
649
12-08-2015, 02:41 PM
I mój głos powędrował do Leszka Uśmiech

Szamek 35 lat pracy w zawodzie, brawo to prawie tyle co ja mam.
Dla mnie to zaszczyt startować z takimi kozakami Puść oczko nie każdy amator ma taką okazje. 
Pampalini
12-08-2015, 02:41 PM #139

I mój głos powędrował do Leszka Uśmiech

Szamek 35 lat pracy w zawodzie, brawo to prawie tyle co ja mam.
Dla mnie to zaszczyt startować z takimi kozakami Puść oczko nie każdy amator ma taką okazje. 

calabria
Złoty
74
12-08-2015, 08:37 PM
WOW!!!
Ale Państwo poszalało Uśmiech Piękne, przepiękne prace. Jeśli poprzeczka będzie podnoszona w takim tempie to nigdy nie pokażę swoich tworów wytworów Puść oczko
Ciekawe czy ja mogę zagłosować?
calabria
12-08-2015, 08:37 PM #140

WOW!!!
Ale Państwo poszalało Uśmiech Piękne, przepiękne prace. Jeśli poprzeczka będzie podnoszona w takim tempie to nigdy nie pokażę swoich tworów wytworów Puść oczko
Ciekawe czy ja mogę zagłosować?

Strony (19): Wstecz 1 12 13 14 15 16 19 Dalej  
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości