Jesienny konkurs
Jesienny konkurs

Ja do tematu podchodzę w inny sposób. Pamiętam jak byłem wywoływany do tablicy
w szkole i nauczyciel/wykładowca mówił "teraz twój czas" czyli twoje pięć minut.
Cały konkurs to rodzaj zabawy i nie maco dywagować na ten temat. Każdy z nas
inaczej podszedł do tematu. Dla mnie liczy się uczestnictwo wszystkich a nie sposób
interpretacji, bo to sprawa indywidualna. Jak już mówimy kto komu dał plusa to ja
już pierwszego dnia dałem Leszkowi za olbrzymi postęp w jego umiejętnościach.
Konkurs rozumiałem jako przedstawienie "siebie" i tak oceniłem prace. Gdybym miał
więcej punktów do podziału to sprawa by była o wiele prostsza. 

Dziękuję za głosy i słowa uznania 
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to , że wtedy gdy byłem młodym i tryskającym pomysłami rzemieślnikiem, to żywcem nie było czasu na jakąś pracę "dla siebie" - mieliśmy w zakładzie bardzo długie kolejki oczekujących ! Teraz jak zleceń jest mniej - próbuję to sobie zrekompensować. Cieszę się , że trafiłem na to forum, i że są takie konkursy bo to duża wygoda- nie trzeba wychodzić z domu , a emocje są
A propo tematu konkursu , to ładnie nawiązuje do naszego zawodu, bo przedmioty które robimy mają szansę na długie życie, i każda chwila przeznaczona na pracę przekłada się na wiele różnych emocji. Biżuteria towarzyszy ludziom w najważniejszych momentach ich życia i zakładają ją aby poprawić swój status, lub aby przypomnieć sobie coś ważnego.
Na temat prac konkursowych wypowiem się po ogłoszeniu wyników 
(12-08-2015, 11:51 AM)szamek Dziękuję za głosy i słowa uznania
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny.
Twoja praca jest świetna i minimalistyczna.
(12-08-2015, 11:51 AM)szamek Dziękuję za głosy i słowa uznania
Muszę się jednak przyznać, że z uwagi na mój wiek i staż pracy (35 lat) zastanawiam się czy mój udział w konkursie jest słuszny.
Twoja praca jest świetna i minimalistyczna.
(12-08-2015, 01:03 PM)szamek Leszek , takie konkursy odmładzają człowieka
chociaż ja tych konkursów już wiele przeżyłem
( jeden
)

@Leszek jak odbierzesz nagrodę to z powrotem wrócisz to wyglądu z przed niedzieli 

(12-08-2015, 02:17 PM)kriss @Leszek jak odbierzesz nagrodę
i będzie odznaka lub breloczek

(12-08-2015, 02:17 PM)kriss @Leszek jak odbierzesz nagrodę
i będzie odznaka lub breloczek

nie każdy amator ma taką okazje.
I mój głos powędrował do Leszka 
Szamek 35 lat pracy w zawodzie, brawo to prawie tyle co ja mam.
Dla mnie to zaszczyt startować z takimi kozakami
nie każdy amator ma taką okazje.