Jesienny konkurs
Jesienny konkurs
Rozumiem to ze prac wpłynęło talko 10 - okres przedświąteczny - duzo roboty i mało czasu - ale ze tylko 13 osób do tej pory glosowało ???? Tego pojąc nie mogę. Na pewno na tyle czas można znaleźć.
Dzięki za przypomnienie o konkursie.
Jakoś żadziej ostatnio zaglądam na forum.
Mi bardzo spodobała się bransoletka Olax. Taka wesoła (mimo tego pistoletu) Co prawda nie do końca rozumiem sens przesłania i zagłosowałam, bo podoba mi się to miasto i domki.
W końcu i tak przy noszeniu będzie widać wieżowce i kominy :-)
Zastanawiałam się nad pracą Krissa, (też domki) ale to raczej by się trudno nosiło.
(12-14-2015, 09:25 AM)Ewa Dzięki za przypomnienie o konkursie.
Mi bardzo spodobała się bransoletka Olax. Taka wesoła (mimo tego pistoletu) Co prawda nie do końca rozumiem sens przesłania i zagłosowałam, bo podoba mi się to miasto i domki.
Zastanawiałam się nad pracą Krissa, (też domki) ale to raczej by się trudno nosiło.

(12-14-2015, 09:25 AM)Ewa Dzięki za przypomnienie o konkursie.

Zagłosowałam, trochę wachałam się nad zegarkiem a króliczkami z zegarkami :-)
Więc Leszku punkt dla Ciebie :-)
Ale wiele prac jest super, zasadniczo podobała mi się grawerka Pampaliniego, ale była zupełnie nie związana z tematem konkursu, tak samo bransoletka Olax.
(12-20-2015, 10:23 AM)Vivian Zagłosowałam, trochę wachałam się nad zegarkiem a króliczkami z zegarkami :-)
Ale wiele prac jest super, zasadniczo podobała mi się grawerka Pampaliniego, ale była zupełnie nie związana z tematem konkursu, tak samo bransoletka Olax.
(12-20-2015, 10:55 AM)calabria No i ja zagłosowałam.Stanowczo upraszam się o możliwość oddania jeszcze przynajmniej dwóch głosów, bo czuję niedosyt
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę
(12-20-2015, 10:23 AM)Vivian Zagłosowałam, trochę wachałam się nad zegarkiem a króliczkami z zegarkami :-)
(12-20-2015, 10:55 AM)calabria No i ja zagłosowałam.Stanowczo upraszam się o możliwość oddania jeszcze przynajmniej dwóch głosów, bo czuję niedosyt
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę