Pierscie- bursztyn a w nim jaspis
Pierscie- bursztyn a w nim jaspis
Tak mi to wyszło. Nie jestem zadowolona tak super z tego wmontowania awenturyna, ale to byl 1 raz. Łancuszek na zyczenie klientki.
Wszelkie sugestie mile widziane 
(01-05-2016, 12:36 PM)rubicon -tak szczerze to nie dopracowany ,mogłabyś trochę lepiej przeszlifować i wypolerować,carga,obrączka,chyb,że taki zamysł nie do końca zrobione-bo nie było czasu.
Pytam, bo wciaz sie ucze.(01-05-2016, 12:36 PM)rubicon -tak szczerze to nie dopracowany ,mogłabyś trochę lepiej przeszlifować i wypolerować,carga,obrączka,chyb,że taki zamysł nie do końca zrobione-bo nie było czasu.
Pytam, bo wciaz sie ucze.
(01-05-2016, 01:18 PM)rubicon -żeby wyszlifować -to pilniki i papier,wypolerować można też ręcznie tylko trochę czasu trzeba poświęcić, do tego nie musisz mieć najlepszych i najdroższych maszyn.
(01-05-2016, 01:18 PM)rubicon -żeby wyszlifować -to pilniki i papier,wypolerować można też ręcznie tylko trochę czasu trzeba poświęcić, do tego nie musisz mieć najlepszych i najdroższych maszyn.
(01-05-2016, 12:36 PM)rubicon -tak szczerze to nie dopracowany ,mogłabyś trochę lepiej przeszlifować i wypolerować,carga,obrączka,chyb,że taki zamysł nie do końca zrobione-bo nie było czasu.
.
.
Takze pozostaje tylko moje słowo i załączone wczesniej zdjecia
To nie są rysy, tylko odbicie łańcuszka. Akurat tego jestem pewna, bo starałam się wypiłować carge i pozniej coraz drobniejszym papierem, potem filc. Nie mam juz tego pierscionka, zeby udowodnic nowymi zdjeciami
Takze pozostaje tylko moje słowo i załączone wczesniej zdjecia
jedyne co mi się rzuciło w oko to tak jakby nie zbyt równo zakuta carga i wypływający z pod niej klej ale może to być wina fotografii i jeszcze sugerował bym żebyś na sam koniec przed polerem po zakuciu wyrównała od góry cargę płaskim rylcem wtedy nie ma takich falek widocznych na drugim zdjęciu
ale całość bardzo ładna .
Poleru nie ma się co czepiać
jedyne co mi się rzuciło w oko to tak jakby nie zbyt równo zakuta carga i wypływający z pod niej klej ale może to być wina fotografii i jeszcze sugerował bym żebyś na sam koniec przed polerem po zakuciu wyrównała od góry cargę płaskim rylcem wtedy nie ma takich falek widocznych na drugim zdjęciu
ale całość bardzo ładna .