Jesienny konkurs
Jesienny konkurs
Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu a przede wszystkim zwycięzcom. Dziś mogę powiedzieć, że moim faworytem od początku był króliczek Erddilla.
(12-21-2015, 11:47 PM)pete Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu a przede wszystkim zwycięzcom. Dziś mogę powiedzieć, że moim faworytem od początku był króliczek Erddilla.
Bardzo a to bardzo wszystkim dziękuję za dodane głosy . Fajna sprawa toki konkurs, można się sprawdzić no i zabawą przednia. Co do innych prac to prace i prezentacja Erdrila bardzo mi się spodobały.Kris pokazał ciekawą i elegancko wykonana prace.Kolega Szemek pokazal jak powinna wyglądać praca wykonana przez zlotnika nie można się dziwić że zdobył pierwsze miejsce no i z tematem trafił w dziesiątkę. Wszystkim jeszcze raz dzięki za głosy.
Uffff Nagrody dla zwycięzców wysłane. Zostało skończyć dyplomy i wysłać. Przepraszam zwycięzców
za opóźnienie. To przez ten koniec roku i początek nowego z tą całą biurokracją 
(12-22-2015, 07:37 AM)Maciek72 Wygrał Szamek, na którego pracę głosowałem ale w każdej z konkursowych prac widać wiele pasji. Gratulacje !.
(01-05-2016, 12:54 PM)kriss Uffff Nagrody dla zwycięzców wysłane. Zostało skończyć dyplomy i wysłać. Przepraszam zwycięzców
super. Będzie się działo :-)
(12-22-2015, 07:37 AM)Maciek72 Wygrał Szamek, na którego pracę głosowałem ale w każdej z konkursowych prac widać wiele pasji. Gratulacje !.
(01-05-2016, 12:54 PM)kriss Uffff Nagrody dla zwycięzców wysłane. Zostało skończyć dyplomy i wysłać. Przepraszam zwycięzców
super. Będzie się działo :-)
Mam pytanie czy ktoś dostał wirtualny dyplom od Admina jako uczestnik konkursu, bo ja nie
a były obiecane
Dyplomy wysłane !!!
Mam pytanie czy ktoś dostał wirtualny dyplom od Admina jako uczestnik konkursu, bo ja nie
a były obiecane
Dziękuje.Kamienie dotarły z samego rana, krzemienie, kwarc z turmalinem, malachit.... ślicznie, ślicznie. Znowu będę główkował jak to zmyślnie oprawić
Dziękuje.
Sprawdziłem właśnie pocztę i wirtualnego dyplomu również nie otrzymałem.
(01-08-2016, 03:02 PM)kriss Dyplomy wysłane !!!Mam pytanie czy ktoś dostał wirtualny dyplom od Admina jako uczestnik konkursu, bo ja nie
a były obiecane