Początki zabaw z rylcami
Początki zabaw z rylcami
Matka Boska bardzo fajna, duża swoboda w prowadzeniu kreski (usta może nawet zbyt swobodne) W oczach trochę mi brakuje kropeczek źrenic. Już nic bym nie robił żeby nie przegadać.
Motyw roślinny, właśnie trochę przegadany jak dla mnie. Zaoksydował bym tło.
(02-14-2016, 05:16 PM)Gijbrill(02-14-2016, 04:29 PM)Erddill Madonna wymiata !!!! Się mi , się baaaardzo podoba.
Jakbyś chciał sie jej pozbyć to daj znać !
Dla siebie nie trzymamCieszę się, że się podoba. Myślałem jeszcze nad drewnianą ramką w kolorze mahoniu bo tak czysta miedz... Może za ubogo?
(02-14-2016, 05:16 PM)Gijbrill(02-14-2016, 04:29 PM)Erddill Madonna wymiata !!!! Się mi , się baaaardzo podoba.
Jakbyś chciał sie jej pozbyć to daj znać !
Dla siebie nie trzymamCieszę się, że się podoba. Myślałem jeszcze nad drewnianą ramką w kolorze mahoniu bo tak czysta miedz... Może za ubogo?
(02-14-2016, 05:16 PM)Gijbrill Dla siebie nie trzymamCieszę się, że się podoba. Myślałem jeszcze nad drewnianą ramką w kolorze mahoniu bo tak czysta miedz... Może za ubogo?

(02-14-2016, 05:16 PM)Gijbrill Dla siebie nie trzymamCieszę się, że się podoba. Myślałem jeszcze nad drewnianą ramką w kolorze mahoniu bo tak czysta miedz... Może za ubogo?

(02-14-2016, 05:31 PM)szrapnel Fanie ze pokazałeś papierośnice, wygląda znacznie lepiej od wilka, robota idzie w dobrym kierunku
Madonna fajna, ale wydaje mi się jak by była nie dokończona ...nie chodzi o ramkę.
ps. Przyjrzyj się dłoni dziecka, z jednej strony żeby nie przedobrzyć a z drugiej.... teraz wygląda jak penis
a wizytownik. Nie mogłem dostać nigdzie gładkiej papierośnicy 
Ale rozumiem o co chodzi
(02-14-2016, 05:31 PM)szrapnel Fanie ze pokazałeś papierośnice, wygląda znacznie lepiej od wilka, robota idzie w dobrym kierunku
Madonna fajna, ale wydaje mi się jak by była nie dokończona ...nie chodzi o ramkę.
ps. Przyjrzyj się dłoni dziecka, z jednej strony żeby nie przedobrzyć a z drugiej.... teraz wygląda jak penis
a wizytownik. Nie mogłem dostać nigdzie gładkiej papierośnicy 
Ale rozumiem o co chodzi

![[Obrazek: 2gxr8qo.jpg]](http://i67.tinypic.com/2gxr8qo.jpg)
Daaaawno się nie chwaliłem to się pochwalę 
Dorobiłem się pracowni po za mieszkaniem (hura!). Działą aż tydzień a już burdel 
![[Obrazek: 2gxr8qo.jpg]](http://i67.tinypic.com/2gxr8qo.jpg)
No i wyskrobałem sobie takie cuś. Baza z alpaki, środek z miedzi, delikatnie wpuszczony w bazę i mosiądz na wierzchu. I oczywiście żeby nie było za pięknie to zachowało mi się jedno zdjęcie, bo przecież... Muszę się jeszcze oddzielnego aparatu dorobić bo telefon mnie dobija.
![[Obrazek: qnqt68.png]](http://i66.tinypic.com/qnqt68.png)
Świetnie. Ja bym uważał na ten kubek z kawą. Czasami jak coś szybko lutuję to
pędzelek od boraksu wsadzam do kawy 
(05-28-2016, 08:12 AM)kriss Świetnie. Ja bym uważał na ten kubek z kawą. Czasami jak coś szybko lutuję to
(05-28-2016, 09:14 AM)szamek Fajna tarcza, ja bym dodał kolka pociągnięć rylcem. Taka klamra do pasa była by super.
Co do kawy to można dosypać boraksu i masz dwa w jednym
(05-28-2016, 08:12 AM)kriss Świetnie. Ja bym uważał na ten kubek z kawą. Czasami jak coś szybko lutuję to
(05-28-2016, 09:14 AM)szamek Fajna tarcza, ja bym dodał kolka pociągnięć rylcem. Taka klamra do pasa była by super.
Co do kawy to można dosypać boraksu i masz dwa w jednym