Pomoc w wyborze pierścionka na zaręczyny.
Pomoc w wyborze pierścionka na zaręczyny.
W tej kategorii cenowej...czyli jesli chodzi o pierscionki zareczynowe z diamentami w cenach 700-2000zl. Znasz lepsza oferte? Chetnie poznam.
W ogole widze, ze dalsza dyskusja nie ma sensu w tym temacie jak chyba niestety dalsze udzielanie sie na tym forum. Jestem tu od poczatku ale niestety kilku palantow zawiązało lewacką klike, z którą w żaden sposób nie da się podjąć dyskusji w żadnym temacie.
(12-09-2016, 11:51 PM)bafi W tej kategorii cenowej...czyli jesli chodzi o pierscionki zareczynowe z diamentami w cenach 700-2000zl. Znasz lepsza oferte? Chetnie poznam.
W ogole widze, ze dalsza dyskusja nie ma sensu w tym temacie jak chyba niestety dalsze udzielanie sie na tym forum. Jestem tu od poczatku ale niestety kilku palantow zawiązało lewacką klike, z którą w żaden sposób nie da się podjąć dyskusji w żadnym temacie.
(12-09-2016, 11:51 PM)bafi W tej kategorii cenowej...czyli jesli chodzi o pierscionki zareczynowe z diamentami w cenach 700-2000zl. Znasz lepsza oferte? Chetnie poznam.
kolorowy a po drugie istnieje coś takiego jak "dobre wychowanie" za moich czasów bynajmniej istniało i obrażać kogoś za jego poglądy polityczne i światopogląd nie jest w dobrym tonie
kolorowy a po drugie istnieje coś takiego jak "dobre wychowanie" za moich czasów bynajmniej istniało i obrażać kogoś za jego poglądy polityczne i światopogląd nie jest w dobrym tonie
helmet którym tu do włosów na piętach nie dorastasz.Włosy na piętach? A to dobre
Ja się z neandertalczykami czy owłosionymi małpami wole nie równać

helmet którym tu do włosów na piętach nie dorastasz.Włosy na piętach? A to dobre
Ja się z neandertalczykami czy owłosionymi małpami wole nie równać

Dzięki wielkie za informacje. Szkoda że w tym kraju gdzie 2 Polaków tam 3 opinie . Panowie idą święta . Wszystkich nas łączy jedno, dbanie o nasze rodziny i najbliższych. Jeszcze raz dzięki wielki za pomoc coś napewno wybiorę . A odnośnie tego z lumpexu to jutro go zobaczę na żywo . Jeśli będzie kiepski to wybiorę coś z propozycji Imenoq. Jeszcze raz dzięki bardzo .
Jak już będziesz oglądał pierścionek to zwróć uwagę ze kamień się rusza, jest "niedokuty"
A dodatkowo te karpy będą darły rajstopy itd....
Także jeśli się zdecydujesz polecam wizytę u dobrego jubilera bo jak mocno zaczepi to może odgiąć i będzie po kamieniu