niebieskie złoto-pierścionek zaręczynowy
niebieskie złoto-pierścionek zaręczynowy
(02-25-2018, 11:45 AM)brzoza15 Witam,
Poszukuje informacji na temat wykonania tego rodzaju projektu.
Do kogo mogę się udać z takim zleceniem?
Płatne gotówką lub przelewem. Myślałem o czymś takim, ale brak kasy a tu proszę
(02-25-2018, 11:45 AM)brzoza15 Witam,
Poszukuje informacji na temat wykonania tego rodzaju projektu.
Do kogo mogę się udać z takim zleceniem?
Płatne gotówką lub przelewem. Myślałem o czymś takim, ale brak kasy a tu proszę
(02-25-2018, 02:27 PM)brzoza15 Bardziej zależało mi na czymś trwalszym, radowanie odpada. Nie sądziłem, że taki duży pieniądz się za tym kryje. W końcu to tylko stop z małą ilością żelaza i niklu. Czemu taka cena ?Bo robi to bardzo mało ludzi na świecie, stop i jego proporcje są opatentowane. Jeśli ktoś chciałby tak naprawdę tym się zająć musiałby wyważyć bardzo wiele drzwi. Wbrew pozorom to nie tylko stop. To jeszcze obróbka, jak wykończenie, zakucie kamienia(-ni). Nie wiemy jak się zachowuje taki stop
(02-25-2018, 02:27 PM)brzoza15 Bardziej zależało mi na czymś trwalszym, radowanie odpada. Nie sądziłem, że taki duży pieniądz się za tym kryje. W końcu to tylko stop z małą ilością żelaza i niklu. Czemu taka cena ?Bo robi to bardzo mało ludzi na świecie, stop i jego proporcje są opatentowane. Jeśli ktoś chciałby tak naprawdę tym się zająć musiałby wyważyć bardzo wiele drzwi. Wbrew pozorom to nie tylko stop. To jeszcze obróbka, jak wykończenie, zakucie kamienia(-ni). Nie wiemy jak się zachowuje taki stop
(02-26-2018, 12:49 PM)brzoza15 znasz kogoś kto by mi w tym pomógł ?
(02-26-2018, 12:49 PM)brzoza15 znasz kogoś kto by mi w tym pomógł ?