Kupię spawarkę - Puk, Orion, Eltrena
Kupię spawarkę - Puk, Orion, Eltrena
Ja spawam stal nierdzewną i nie jest to robota jubilerska.
Witam. Jestem zainteresowany kupnem spawarki używanej, może być oczywiście starszy model. Marki Lampert, Orion, albo Eltrena.
Bez mikroskopu a nawet osłony samościemniającej :
Ja spawam stal nierdzewną i nie jest to robota jubilerska.
Zależy mi na tym, aby spawarka była "szybka" i mogła stawiać punkty raz po raz koło siebie. Teraz używam jakegoś chińskiego wynalazku
(też z odskakującą elektrodą) ale za długo się czeka pomiedzy spawami
Jakby ktoś miał coś na zbyciu - proszę dać znać.
(12-24-2019, 11:44 PM)bh91 Witam. Jestem zainteresowany kupnem spawarki używanej, może być oczywiście starszy model. Marki Lampert, Orion, albo Eltrena.
Bez mikroskopu a nawet osłony samościemniającej :Ja spawam stal nierdzewną i nie jest to robota jubilerska.
Zależy mi na tym, aby spawarka była "szybka" i mogła stawiać punkty raz po raz koło siebie. Teraz używam jakegoś chińskiego wynalazku
(też z odskakującą elektrodą) ale za długo się czeka pomiedzy spawami![]()
(12-24-2019, 11:44 PM)bh91 Witam. Jestem zainteresowany kupnem spawarki używanej, może być oczywiście starszy model. Marki Lampert, Orion, albo Eltrena.
Bez mikroskopu a nawet osłony samościemniającej :Ja spawam stal nierdzewną i nie jest to robota jubilerska.
(też z odskakującą elektrodą) ale za długo się czeka pomiedzy spawami![]()