mnap89 - moje blinki :P
mnap89 - moje blinki :P
Bardzo mi się podoba, cos w moim stylu.
Jesli chodzi o ręczne wykonywanie takich elementów to czemu nie w końcu nie jesteśmy składaczami koralików jakich dużo w sieci.To dla nich produkują takie bajerki bo oni nic nie potrafią, ewentualnie nawlekać i przykleić metkę.
Bransoletka jest ekstra.

Ale na poważnie, masz racje nie jest to jakaś straszna wydumka, ani nic unikalnego. Widzialem kiedys "coś podobnego" ale bylo znacznie mneijsze, rurki byly proste i dluzsze, wszystko gładkie, wykonane z folii, a wewnatrz linka silikonowa...@silverpaul - podobno wszystko już było
Ale na poważnie, masz racje nie jest to jakaś straszna wydumka, ani nic unikalnego. Widzialem kiedys "coś podobnego" ale bylo znacznie mneijsze, rurki byly proste i dluzsze, wszystko gładkie, wykonane z folii, a wewnatrz linka silikonowa...
@Krzysztekx - zaprawdę prawdę powiadasz waść, jednakże mowiąc, że mogłem użyć część gotowych elementów miałem na mysli oszczędność czasu, który musiałem włożyć w zrobienie ich samemu. No ale te gotowe nie były takie jakbym chciał, a że mam sporo wolnego czasu (roboty mało) to mogę się pogrzebać i zrobić tak jak chce i aby było porządnie.
@Leszek - tnx
@mnap89 wzór już spotykany, nawet z kulkami z koralowca, ale liczy się to, że całość wykonana ręcznie i przemyślana ( rysujące się kulki ) To jest rodzaj szlifowania umiejętności i projektowania przedmiotu, chociaż klient nie doceni ogromu włożonej pracy 
(07-21-2015, 02:52 PM)kriss ....................chociaż klient nie doceni ogromu włożonej pracy
(07-21-2015, 02:52 PM)kriss ....................chociaż klient nie doceni ogromu włożonej pracy

@mnap89 ładnie i czysto. Łańcuszki to moja zmora. Nie znoszę ich robić. Mój rekord z przed chyba 20 lat nigdy nie powtórzony to 50 cm i 6,0 g ze złota, też pancerka ( nigdy więcej !!! ) Zawsze podziwiam cierpliwość tych którzy to robią.
" Takze tym razem bedzie cos malo oryginalne i wykonane calkowicie recznie. " Mam jedną uwagę, czy zapięcie też ? 

Moim zdaniem nie liczy sie czy mniej ,czy więcej jest orginalne. Istotne jest to jak ty sie czujesz wykonując taką prace bo pewnie jesteś zadowolony z siebie i z tego co robisz.
Ja tak mam ;-)
Kozak łańcuch.